lauantai 16. tammikuuta 2010

Hello, 911. I'm on fire!

Raskaan ja koulutehtävien täyttämän viikon aika ei ole juuri leffojen katseluun jäänyt aikaa. Siksi olenkin viettänyt laatuaikaa katsoen legendaarista Sex and the City - Sinkkuelämää -sarjaa DVD:ltä. Ennen tätä viikkoa SATC -kokemukseni oli vähäinen: muutama yksittäinen jakso sekä elokuva. Nyt olen jo ahminut ykköstuottarin ja kakkonen lähti käyntiin tänään!

Sinkkuelämää on ollut todella hyvää vastapainoa aivotyöskentelyä vaativille tehtäville! Sopiva annos huumoria, draamaa ja vaihtelevia asukokonaisuuksia - jotka toisinaan yllättävät tyylikkyydellään, toisinaan tyylittömyydellään. Ykköstuottarista jäi mieleen negatiivisena asiana sen lyhyys (8 jaksoa), sekä Carrien satunainen tapahtumien kommentointi kameraan katsoen, häiritsevää ja pelottavaa!

Huomenna olisi suunnitelmissa katsoa jokin elokuvakin. Tällä hetkellä houkuttaisi kaivaa hyllystä Vicky Christina Barcelona, ja fiilistellä ensi kesänä (toivottavasti) koittavaa matkaani tuonne taiteilijoiden luvattuun kaupunkiin! Toisena vaihtoehtona autismista kertova, belgialainen Ben X. Nähtäväksi jää, kumpi elokuva valkokankaalle päätyy.

Lisäsin tänään myös sivupalkkiin listan elokuvista, joita haluaisin nähdä. Tavoitteena tyhjentää ja täydentää aina listaa, kun saan elokuvan katsottua, tai mieleen tulee uusi kiinnostava filmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti